BelleBella Home | Werkwijze | Reacties | Contact

Bruids Make-up

Ons doel bij het aanbrengen van make-up is om een mooi totaal beeld te creëren, maar niet om een compleet ander persoon van je te maken. Bij het opmaken wordt er gelet op de mooie accenten van je gezicht en deze zullen worden benadrukt. Ook informeren onze specialisten naar de make-up die je in het dagelijks leven zelf gebruikt, zodat we tot een make-up zullen komen die ook echt bij jou past.

Onze visagisten hebben een uitgebreide allround opleiding gevolgd waar alle soorten make-up en huidtypen aan bod zijn gekomen. Het merk waar meestal mee wordt gewerkt is M.A.C.. Dit merk heeft veel en mooie natuurlijke foundations, poeders en kleuren in het assortiment en is hierdoor uitermate geschikt voor zowel de blanke als de donkere huid. Speciaal voor de donkere huid is er een scala aan kleuren met bijpassende poeders zodat er niet gevreesd hoeft te worden voor een grauwe teint.

BelleBella vindt het belangrijk dat je er de hele dag goed uit blijft zien. Jouw lipgloss of lippenstift zal gedurende de dag vervagen en daarom krijg je van BelleBella gratis dezelfde lipgloss of lippenstift om je lippen zelf bij te kunnen werken. Op verzoek is het ook mogelijk om andere producten (bijv. klein make-up setje) bij ons te bestellen.

Voor de bruiloft (3-6 weken) vindt er eerst nog een uitgebreide proefsessie plaats. Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.

Make-up Bruidegom

Het is ook mogelijk om make-up voor de bruidegom te laten verzogen. Dit kan variëren van een poeder tegen het glimmen tot een potloodlijntje of een volledige basis, net wat de wensen zijn.

Bekijk het portfolio met make-up voorbeelden!
Copyright 2008 BelleBella. All rights reserved